top of page

Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet (PC, mobiltelefon, nettbrett) når du besøker vår nettside. De hjelper oss å forbedre din brukeropplevelse, og gir oss informasjon om hvordan vår nettside brukes. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å samle personlig identifiserbar informasjon om deg.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler?

På MINKENS BARNE- OG UNGDOMSTEATER nettside bruker vi informasjonskapsler for å forstå generell brukeratferd – som for eksempel hvor mange brukere som besøker vår nettside, hvilke sider som besøkes mest, og hvilke land våre besøkende kommer fra. Dette hjelper oss med å forbedre våre tjenester og gi en bedre brukeropplevelse.

Vær oppmerksom på at vi ikke bruker informasjonskapsler til å samle personlig identifiserbare data, og vi deler ikke informasjonen vi samler inn med tredjeparter.

Ditt samtykke

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke samtykker, kan du blokkere eller slette informasjonskapsler ved å endre innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at hvis du blokkerer informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten på vår nettside.

Hvordan administrere informasjonskapsler

De fleste nettlesere tillater at du endrer innstillingene for informasjonskapsler. Disse innstillingene finnes vanligvis i 'alternativer' eller 'preferanser'-menyen i din nettleser. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan administrere informasjonskapsler, kan du bruke 'Hjelp'-funksjonen i din nettleser, eller du kan besøke www.allaboutcookies.org, som gir detaljerte opplysninger om hvordan du håndterer informasjonskapsler på populære nettlesere.

Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, vennligst ta kontakt med oss.

bottom of page